Fyringsanlæg

Atmos

Tænker du på at få lavet et akkumulerings anlæg til fyring med fastbrændsel.

Vil en kedel fra Atmos være et rigtig godt køb.

Atmos kedelen er en underforbrændings kedel, det vil sige at røg gasserne suges ned gennem spalten i den ilt faste keramiske indsats. Her tilføres sekundær luft, hvorved der opnås en effektiv forbrænding af gasserne og der ved giver den bedste forbrænding og en særdeles god virkningsgrad.

BK Biostoker

Der findes mange forskellige stoker anlæg på markedet. Det er utrolig vigtig at man vælger lige netop det anlæg som dækker ens behov.

Denne stoker fra BK Biostoker monteret med en Alcon cumbi kedel, vil være en rigtig god sammensætning og med den ilt styring som er påmonteret. Er man sikker på at stokeren har den bedste forbrænding.

Stokeren er en meget flexsibel stoker kan fyre med de fleste bio materialer.
Træpille, korn, flis, bio koks. Stokeren er todelt, det vil sige at man nemt kan frakoble stokeren fra kedelen ved optænding.

Skulle kedlen eller stokeren blive defekt og må udskiftes engang er det en rimelig let operation uden det hele nødvendigvis skal skiftes.

Scotte og RTB pillefyr

Scotte og RTB kedler er de mest solgte anlæg i Europa med over 50.000 opsatte kedler. Det gør at NBE har vist sig, at være den mest fremme, inden for produktion af biobrændesels anlæg. Den store succes skyldes, at du får meget for pengene, samt at man kan ikke finde et pillefyr i samme prisklasse, som kan det samme.

Der er også en anden ting der gør, at den er meget brugt, det er at reservedelene er holdt i et fornuftigt prisleje. Så på den måde er du sikret en god økonomi, ved at anskaffe sådan en kedel. P.t har JH Service ca. opsat mellem 50-60 stk. I de fleste tilfælde kan det lade sig at tilkoble sådan et anlæg i løbet af en dag.

KSM stokeren

KSM stokeren er en sammen bygget stoker anlæg, som gør det til et enkelt design.

Og er derved pladsbesparende, er sammen bygget med en Alcon kedel.

Stokeren kan fyre med træpiller, korn og fastbrændsel i kedlen, bruger storkeren til optænding af fastbrændselet. Det anbefales at man køber et ilt styring med, da det sikre en optimal forbrænding.

CTC oliekedel

CTC væghængt oliekedel er et flot produkt, fylder ikke så meget som alm. oliekedler, som står på gulvet. Den kan monteres med balanceret aftræk, så man kan tillade sig at få den maximale udnyttelse af olien.

Alle nye oliekedler skal have en års virkningsgrad på 98 %.

Og en CTC ligger godt over de 98 %.